Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

TIRTIL KURABİYE


MALZEMELERİ
1 PAKET MARGARİN
1SU BARDAĞI SIVIYAĞ
1 SU BARDAĞI ŞEKER
2 ADET YUMURTA
1 KABARTMA TOZU
1 VANİLYA
ALDIĞI KADAR UN
YAPILIŞI
BİR KABIMIZIN İÇİNE MALZEMELERİMİZİN TÜMÜNÜ KOYUP KARIŞTIRIP KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA BİR HAMUR YAPIYORUZ HAMURUN YARISINI AYIRIP KAKAO KARIŞTIRIYORUZ SIKMA KALIBIMIZA KOYUYORUZ ÜZERİNE ELİMİZLE SIKARAK YAĞLI KAĞIT SERDİĞİMİZ TEPSİMİZE DİZİYORUZ ÖNCEDEN ISITILMIŞ 200 DERECE FIRINIMIZDA PİŞİRİYORUZ AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner