Blog Sayfaları

21 Mart 2013 Perşembe

Yumurtalı kenger


Dün pazardan kenger almıştım bugün yumurtalısını yaptım değerli okuyucu hemen yazmak istiyorum işte tarifimiz
malzemelerimiz
500 gr kenger
3 adet yumurta
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı tereyağı
arzuya göre karabiber
yeteri kadar tuz
yapılışı
kengerimizi dikenlerinden temizleyelim iyice yıkıyalım doğrayalım her birini ikiye keselim tenceremize koyalım üzerine suyunu koyup suyunu çekmesini sağlayalım üstüne yağımızı koyup biraz kavuralım yumurtalarımızı bir kabın içinde çırpalım üzerine döküp hılıca karıştıralım yumurtamız pişince ateşten alalım servis tabağımıza koyalım yemeğimiz hazır afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner