Blog Sayfaları

22 Haziran 2013 Cumartesi

Limonata





1 KİLO LİMON
 5 BARDAK TOZ ŞEKER
 2 DAL TAZE NANE
 YAPILIŞI
 LİMONLARIN HER BİRİNİ 4 PARÇAYA BÖLÜYORUZ DERİN BİRKABIN İÇİNE KOYUYORUZ ÜZERİNE ŞEKERİ DÖKÜYORUZ GECEDEN SABAHA KADAR BEKLETİYORUZ DAHA SONRA ELİMİZLE İYİCE EZEREK SIKIYORUZ NAYLON BİR SÜZGEÇTENGEÇİRİYORUZ LİMONATANIN ÇIKAN SUYU KADAR SU İLAVE EDİYORUZ 2 DAL NANEMİZİ İÇİNE ATIYORUZ BİR İKİ SAAT NANEYİ BEKLETİP ÇIKARIYORUZ NANE HEM KOKUSUNU HEM YEŞİLİMSİ RENK VERİYOR ŞEKERİNİN AZ VEYA ÇOK OLUŞUNU TADINA BAKARAK AYARLIYORUZ AFİYET OLSUN [BEN NANE EKLEYEMEDİM EVDE NANE YOKTU SONRA EKLERİM ]

2 yorum:

  1. Eline sağlık Uyar hanımcım şimdi olsa soğuk soğuk ne güzel olurdu sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Semadan lezzetler çok teşekkür ederim buyur gel sana da yapayım

    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner