Blog Sayfaları

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Deniztuzlu haşhaşlı kraker



 MALZEMELERİ
 1SU BARDAĞI UN
 YARIM ÇAY KAŞIĞI TUZ
 1 TATLI KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
 1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
 1 YEMEK KAŞIĞI HAŞHAŞ TOHUMU
  1 YEMEK KAŞIĞI ÇÖREKOTU
 6 YEMEK KAŞIĞI KREMA
 ÜSTÜ İÇİN ÇOK AZ SÜT
 1 TUTAM DENİZTUZU
 YAPILIŞI

 Unu tuzuşekeri 1 kaba koyun karıştırın tereyağını ekleyin kuru malzemeyi ovun haşhaşı çörekotunu ekleyin kremayı ekleyin sert bir hamur olana kadar yoğurun az unla hamuru bir tezgahta açın yarım ml inceliğinde açın kare kare kesin fırçayla üstüne sütü sürün deniztuzunu serpin 150 derece fırında pembeleşene kadar pişirelim

4 yorum:

  1. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
    En kısa zamanda mutlaka deniycem sonucu bildiririm size Uyar Hanımcım...
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emel YILMAZ AKAN HANIMCIM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER MERAKLA DENEMENİZİ BEKLİYORUM SEVGİLER

      Sil
  2. Uyarcım ellerine sağlık.. Çok beğendim .. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oya Genç canım ya yoorumunu yeni gördüm kusura bakma sevgiler canım

      Sil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner