Blog Sayfaları

1 Ağustos 2013 Perşembe

Pirzolalı Güveç



Sevgili okuyucu bugün pirzolayı değişik bir şekilde pişirdim diyarbakırda pirzola çok sevilen çok pişirilen bir et işte size pirzolamın tarifi
malzemelerimiz
1 kilo pirzola
5 adet domates
10 adet acı biber
2 çorba kaşığı sadeyağ veya tereyağı
yeteri kadar tuz
yapılışı
etlerimizi tepsimize dizelim üzerine ufak doğradığımız biberlerimizi biraz iri doğradığımız domateslerimizi koyalım üzerine tuzunu ve yağını koyup fırınımızı 200 dereceye getirelim tepsimizi fırınımıza koyup üzeri kızarıncaya kadar pişirelim pirzola dövülmüş et olduğu için hemen pişiyor afiyet olsun not dilerseniz biraz domates salçasıda koyabilirsiniz benim domateslerim çok kırmızı güzel domatesdi ben salça koymaya gerek duymadım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner