Blog Sayfaları

1 Ağustos 2013 Perşembe

Diyarbakır usulu pirzola


Diyarbakır Usulü Pirzola Malzemeleri
  • 500 GR PİRZOLALIK ET
  • 1 TATLI KAŞIĞI KEKİK
  • 1 TATLI KAŞIĞI PULBİBER
  • 1 TATLI KAŞIĞI TUZ

  • TATLI KAŞIĞI SADE YAĞ VEYA TEREYAĞI

  • 2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ
Diyarbakır Usulü Pirzola Yapılışı
  • PİRZOLAMIZA KEKİK PULBİBER VE TUZU İLAVE EDİP HARMANLIYORUZ.
  • TEFLON TAVAYA DİZİYORUZ.
  • YAĞLARIMIZI EKLİYORUZ.
  • KAPAĞINI KAPATIP KISIK ATEŞTE HER İKİ TARAFI KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ.
AFİYET OLSUN

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner