Blog Sayfaları

22 Eylül 2013 Pazar

Kalpli Yaşpasta





Sevgili okuyucu bugün misafirim vardı bu pastayı yaptım yemekler falan ve misafirden sonra koca bir yorgunluk yaşıyorum lafı uzatmadan tarifime geçiyorum işte tarifim
malzemelerimiz
1 paket 2 li hazır pandispanya
pandispanyayı ıslatmak için
1 su bardağı süt
2 poşet pembe kremşanti
2 su bardağı süt
pastanın arası için
6 adet mürdüm eriği
yapılışı

pastamızın 1 parçasını sütle ıslatalım üzerine yeteri kadar kremşanti sürelim üstüne eriklerimizi istediğimiz şekilde kesip dizelim diğer kek parçamızı kalp şeklinde keselim iç kısmını çıkaralım içi boş kısmı kremalı kekimizin üzerine koyalım kremadan her tarafına sürelim içinden çıkardığımız kalp şeklini boşluğuna dolduralım üzerine sıkma torbasına koyduğumuz kremayı sıkalım pastamızı buzdolabında en az 3 saat bekletip servis yapalım afiyet olsun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner