Blog Sayfaları

30 Ekim 2013 Çarşamba

Boş Milföy



Günaydın sevgili okuyucu yeni bir güne güzelliklerle başlayalım ve güzelliklerle tamamlayalım inşallah bugün kahvaltımıza hepimizin çok sevdiği pratik şipşak bir milföy yapalım işte tarifimiz
malzemelerimiz
9 kare milföy
yapılışı
biliyorsunuz milföyler bitişik olarak 2 kare halindedir her bir kare milföyümüzü ikiye keselim yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize dizelim fırınımızı 200 dereceye getirelim fırınımıza atalım yandırmadan kızarıncaya kadar pişirelim servis tabağımıza alalım yanına reçel zeytin peynir vesaire afiyetle yiyelim


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner