Blog Sayfaları

12 Ekim 2013 Cumartesi

Etli Firik

etli firik pilavı
 malzemeleri
 2 su bardağı firik
 500 gr kemikli et
2 çorba kaşığı tereyağı
 yeteri kadar tuz
 yapılışı
 eti tencereye koyuyoruz ben düdüklüde pişiriyorum tuz koymadan pişen eti başka bir tencereye alıp üzerine tuzunu 1 çorba kaşık tereyağını koyup ...kızartıyoruz kızarttığımız eti bir tabağa alıyoruz tencerede kalan yağın içine yıkadığımız firiği koyuyoruz üzerine 5 su bardağı  et suyunu tuzu az ise biraz tuz koyup pişiriyoruz 1 kaşık yağı kızdırıp pişmiş firiğin üzerine gezdiriyoruz servis kabına alıp üzerine etini koyup servis yapıyoruz afiyet 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner