Blog Sayfaları

28 Ekim 2013 Pazartesi

Kıymalı Tava Böreği


TAVA BÖREĞİ
MALZEMELERİ
İKİ ADET YUFKA
100 GR KAŞAR PEYNİR
150GR KIYMA ET...
1 UFAK KURU SOĞAN
TUZ
KARABİBER ARZUYA GÖRE
HARCI İÇİN
1 ÇORBA KASESİ YOĞURT
1 ADET YUMURTA
1 ÇAY BARDAĞISIVIYAĞ
KIZARTMAK İÇİN
2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ
YAPILIŞI
YUFKAMIZIN BİRİNİ TAVANIN İÇİNE SERELİM FAZLASI KENARLARINDAN SARKSIN DİĞER YUFKAMIZI PARÇALAYALIM YOĞURT YUMURTA VE SIVIYAĞDAN OLUŞAN HARCIMIZI GENİŞ BİR KABIN İÇİNDE ÇIRPALIM PARÇALADIĞIMIZ YUFKAYI HACIN İÇİNE KOYALIM İYİCE HARCA BULAYALIM TAVADA Kİ YUFKAMIZIN ÜSTÜNE YERLEŞTİRLİM KURU SOĞANLA PİŞİRDİĞİMİZ KIYMALI HARCIMIZI ÜZERİNE SERPELİM KAŞAR PENİRİMİZİ RENDELEYİP ÜZERİNE KOYALIM TAVANIN YANLARINA SARKAN YUFKAMIZI ÜZERİNE KAPATALIM TAVANIN DİBİNE 2 YENEK KAŞIĞI SIVIYAĞ KOYALIM HARLI ATEŞTE ÖNCE BİR TARAFINI PİŞİRELİM DİĞER TARAFINI ÇEVİRELİM İÇİNDE YAĞ KALMIŞSA YAĞ İLAVE ETMEYELİM KISIK ATEŞTE KIZARANA KADAR PİŞİRELİM AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner