Blog Sayfaları

12 Ekim 2013 Cumartesi

Tavuklu bulgur


 malzemelerimiz

500 gr tavuk eti
2 su bardağı bulgur
1 su bardağı şehriye
1 tatlı kaşığı kuru reyhan
5 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sadeyağ veya tereyağı
yeteri kadar tuz
5 su bardağı etin suyu
yapılışıtavuk etimizi pişirelim pişen etimizi 1 tabağa alalım bulgurumuzu şehriyemizi tenceremize koyalım üzerine tuzu reyhanı ezilmiş sarımsağı ve et suyumuzu koyup pilavımızı pişirelim pişen pilavımızın üzerine yağımızı kızdırıp dökelim servis tabağımıza koyduğumuz pilavımızın üzerine etlerimizi koyalım yemeğimiz hazır afiyet olsun
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner