Blog Sayfaları

25 Ekim 2013 Cuma

Urfa usulu et kavurması


Sevgili okuyucu bugün size urfa da her bayram yapılan et kavurması veya bayram kavurması tarifini yazacağım işte tarifim
malzemelerimiz
2 kilo kuşbaşı koyun eti
200 gr kuyruk
yeteri kadar tuz
yapılışı
200 gr kuyruğu kuşbaşı doğrayalım tenceremize koyup kuyruğu eritelim yağ haline getirelim üzerine kuşbaşı etimizi koyalım etimiz kaynamaya başlayıp suyunu verdikten sonra ateşini kısalım kısık ateşte verdiği suyunu çekip kavrulmaya başlayınca tuzunu koyup kapağını açalım karıştırarak etimizi kurutmadan kavuralım servis tabağımıza alalım afiyet olsun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner