Blog Sayfaları

26 Mart 2014 Çarşamba

Çukolata Rüyası Pasta






Sevgili okuyucu bu güzel pastamı zaman kaybetmeden hemen yazmak istiyorum nasıl yaptım işte tarifim
malzemelerimiz
pandispanya için
3 kahve fincanı toz şeker
3 adet yumurta
3 kahve fincanı su
3 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
arasına sürmek için
2 paket pasta kreması
4 adet kırmızı erik
1 çay bardağı kadar file badem
üzerine dökmek için
200 gr ganaj kakaolu çukolata
1 küçük çay bardağı su
üzerinin süsü için
yeteri kadar beyaz çukolata
yapılışı
pandispanyamızın malzemelerini hazırlayıp pişirelim soğumaya bırakalım
kremşantimizi üzerindeki ölçüye göre hazırlayalım pastamızı ortadan ayıralım ilk katına kremşantimiz den bolca sürelim eriklerimizi dizelim üzerine diğer katını koyup kalan kremanın tümünü üzerine ve her tarafına sürelim  kakaolu çukolatamızı benmari usulu eritelim pastamızın ortasından üzerine dökelim her tarafına sürelim beyaz ganaj çukolatamızı esnek 1 bıçak yardımızla ince tabaka halinde parçalar keselim üzerine ve tüm etrafına yapıştıralım pastamız hazır afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner