Blog Sayfaları

14 Nisan 2014 Pazartesi

Sade pirzola




Sevgili okuyucu bugün Diyarbakır usulu pirzola yaptım Türkiyenin her yerinde pirzola yapılır ama inanın bizde ki bir başkadır nasıl mı başkadır işte tarifim
1 kilo pirzolalık kuzu eti
2 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 kahve fincanı sıvıyağ veya 1 çorba kaşığı tereyağı
yapılışı
pirzolamızı pulbiber kekik ve tuzumuzu koyup iyice karıştıralım teflon tavamıza dizelim üzerine yağını koyup 2 taraflı yakmadan kızartalım yemeğimiz hazır afiyet olsun

2 yorum:

  1. Cafeportakal Bahar Özçelik Erdoğan canım çok teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner