Blog Sayfaları

20 Temmuz 2014 Pazar

Erik hoşafı




Ve dört mevsim severek içtiğimiz ama Ramazan ayında özellikle daha fazla yaptığımız anlı şanlı hoşaf diyarbakırda hoşaf sürekli ve çok fazla yapılır çünkü hoşaf çok faydalı hazmı kolaylaştırıyor ve işte tarifim
malzemelerimiz
1 kilo kırmızı erik
3 litre su
4 su bardağı toz şeker
arzunuza göre limonsuyu
yapılışı
eriklerimizi istediğimiz büyüklükte doğrayalım üzerine şekerimizi ve suyumuzu koyup 10 dakika harlı ateşte kaynatıp ateşten alalım servis kablarımıza koyalım soğuduktan sonra afiyetle yiyelm not hoşaf çok sulu olmalı

1 yorum:

  1. Bloglar Yarışıyor ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı ilk tur dahilinde düzenliyoruz. Siz de başvurun. Detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler!


    Web: http://www.bloglaryarisiyor.net
    Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net
    Tel: +90212 330 9707


    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner