Blog Sayfaları

3 Nisan 2015 Cuma

patates kızartmalı but


Sevgili okuyucu çok kolay çok güzel bir tarif misafir sofralarımız için şık bir görüntü ve işte tarifim
malzemelerimiz
8 adet tavuk but
1 su bardağı su
yeteri kadar tuz
butları kızartmak 4 çorba kaşığı zeytinyağı veya tereyağı
istediğimiz kadar patates
patatesleri kızartmak için 2 su bardağı sıvıyağ
yapılışı
tavuk butlarımızı tenceremize koyalım üzerine 1 bardak suyumuzu koyup kaynatalım suyunu çekmesine yakın tuzunu ilave edelim suyunu çektirelim yağımızı koyup 5 veya 7 dakika kadar kızartalım diğer yandan patateslerimizi yağda kızartalım servis tabağımızın altına patateslerin bir kısmını koyalım üzerine kızarmış butlarımızı yerleştirelim kalan patateslerimizi üzerine koyalım arzuya göre ketçap sıkalım yemeğimiz hazır afiyet olsun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner