Blog Sayfaları

19 Haziran 2015 Cuma

Marina



Sevgili okuyucu yine güzel bir tarifim var ve bu yemeği aslında erkekler yapar ama ben kendim yaptım ve mutlaka sizlerde deneyin işte tarifim
malzemelerimiz
pişirmek için
magal ve 1kilo kömür ve ızgara
10 adet suriye veya Gaziantep açık ekmeği
1 kilo az yağlı kuzu veya koyun kıyması
5 adet orta boy domates
5 adet yeşil veya kırmızı biber
1 demet maydanoz
10 diş sarımsak
3 çorba kaşığı domates salçası
1 su bardağı isot
karabiber ve tuz
yapılışı
kıymamızı tepsimizekoyalım üzerine tüm sebzelerimizi ufak  doğrayalım ekmeklerimizi 2 tarafından tutup ikiye ayıralım kıymalı harcımızdan bolca ekmeği üzerine koyalım ekmeğin diğer parçasını üzerine koyup ızgaramıza yerleştirip köz haline gelmiş olan ateşimizin üzerinde tümünü bu şekilde pişirelim pişen kıymalı ekmeklerimizi bıçakla dört parçaya bölelim servis tabağımıza koyalım afiyet olsun not bu tarifi evde teflon tavda da yapabilirsiniz
x

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner