Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

Bisküvili tavuk göğsü



MALZEMELERİMİZ

4 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
1 sakız tanesi kadar doğal sakız
1 paket petibör bisküvi
üzeri için
yarım kahve fincanı türk kahvesi
yapılışı
1 tencereye sütü unu şekeri doğal sakızı koyup
ateşe koyalım kıvamını lana kdar karıştırarak pişirelim
bisküvilerimiz üçe bölelim
1 tabak veya tepsiye bir sıra bisküvi dizelim
üzerine pişirdiğimiz kremadan dökelim
tekrar bir sıra bisküvi dizelim kremadan dökelim
son bisküvilerimizi de dizelim
üzerine kalan kremayı dökelim
tatlımız soğuduktan sonra üzerine bir süzgeç yardımıyla kahveyi gezdirerek serpelim
tatlımız hazır afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner