Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

ETİMEK TATLISI



TABANI İÇİN
1 PAKET ETİMEK
KARAMEL İÇİN
2YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
......2 SU BADAĞI ŞEKER
MUHALLEBİSİ İÇİN
1 KİLO SÜT
2 ÇORBA KAŞIĞI UN
2ÇORBA KAŞIĞI NİŞASTA
1 PAKET VANİLYA
ÜSTÜ İÇİN
1 PAKET KREMŞANTİ
YAPILIŞI
ETİMEKLERİ TEPSİYEDİZİYORUZ 2 KAŞIK ŞEKERİ TEFLON TAVADA KARAMELİZE EDİYORUZ
ÜZERİNE 2 SU BARDAĞI ŞEKERİ 2 SU BARDAĞI SUYU İLAVE EDİP ŞEKERLER ERİYENE KADAR KAYNATIYORUZ
ETİMEKLERİN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ MUHALLEBİMİZİN MALZEMELERİNİ 1 TENCEREYE KOYUP KARIŞTIRARAK PİŞİRİYORUZ MUHALLEBİYE ŞEKER KOYMUYORUZ PİŞEN MUHALLEBİYİ ETİMEKLERİN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ 1 PAKET KREMŞANTİYİ 1 SOĞUK SU VEYA SÜT İLE ÇIRPIYORUZ TATLIMIZIN ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ TATLIMIZ SOĞUYUP KIVAMINI ALDIKTAN SONRA SERVİS YAPIYORUZ AFİYET OLSUN




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner