Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

BROWNİE


MALZEMELERİ
4 ADET YUMURTA
1BUÇUK SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 SU BARDAĞI SIVIYAĞ
3 SU BARDAĞI SÜT
... 2 PAKET KAKAO
2 PAKET KABARTMA TOZU
2 PAKET VANİLYA
1BUÇUK SU BARDAĞI İRİDOĞRANMIŞ CEVİZ
ALDIĞI KADAR UN
ÜSTÜ İÇİN
1 SU BARDAĞI DAMLA ÇİKULATA
KEKİN HARCINDAN YUMURTA VE UN KATMADAN 1 SU BARDAĞI KEKİN SOSU
YAPILIŞI
UN YUMURTA VE KABARTMA TOZU KATMADAN 1 SU BARDAĞI HARÇTAN ALALIM UN VE YUMURTAYI KABARTMAYI KATALIM İYİCE ÇIRPALIM KIVAMI KEK KIVAMI OLSUN BÜYÜKÇE 1 TEPSİYE BOŞALTALIM ÖNCEDEN 175 DERECE ISTILMIŞ FIRINDA PİŞİRELİM KEKİN HARCINDAN AYIRDIĞIMIZ 1 SU BARDAĞI HARCIN İÇİNE 1 SU BARDAĞI DAMLA ÇİKULATAYI KOYALIM MİKRODALGADA ERİTELİM PİŞEN BROVNİMİZİN ÜZERİNE 1KAŞIKLA HER TARAFINA YEDİRELİM AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner