Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

KÖSTEBEK PASTA


MALZEMELERİ
KEK İÇİN
5 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
2YEMEK KAŞIĞI PİRİNÇ UNU
1 PAKET KABARTMA TOZU
YARIM LİMON SUYU
ALDIĞI KADAR UN
KREMASI İÇİN
2.5 SU BARDAĞI SÜT
2 YEMEK KAŞIĞI UN
2 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 VANİLYA
1 KİBRİT KUTUSU MARGARİN
YAPILIŞI
YUMURTAYI ŞEKERİ İYİCE ÇIRPALIM DİĞER MALZEMELERİ İLVA EDELİM ALDIĞI KADAR UN KOYALIM KIVAMI KEK KIVAMINA YAKIN OLSUN 26 LIK BİR TEPSİYE YAĞLI KAĞIT SERELİM TEPSİYE DÖKELİM ÖNCEDEN 175 DERECE ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRELİM PİŞMESİNİ ANLAMAK İÇİN KÜRDAN VEYA BIÇAK BATIRARAK KONTROL EDELİM PİŞEN PANDİSPANYAMIZI İKİYE AYIRALIM YUVARLAK BİR KABIN İÇİNE STREÇ VEYA BUZDOLABI POŞETİ SERELİM 2POŞET KREMŞANTİYİ2 SU BARDAĞI SOĞUK SU VEYA SÜT İLE ÇIRPALIM STREÇ SERDİĞİMİZ KABIN İÇİNE ŞANTİNİN ÜÇTE İKİSİNİ KOYALIM PANDİSPANYAMIZIN BİR PARÇASINI SIKIŞTIRARAK KABIMIZA YERLEŞTİRELİM KREMA MALZEMELERİMİZİ BİR TENCEREDE KARIŞTIRARAK PİŞİRELİM BLENDIRLA BİRAZ ÇIRPALIM TÜMÜNÜ PANDİSPANYAMIZIN ÜZERİNE KOYALIM DİĞER PANDİSPANYA YI ÜSTÜNE KAPATALIM ELİMİZLE BASTIRALIM BİRGECE BUZDOLABINDA BEKLETELİM BİR TEPSİYE TERS ÇEVİRELİM AYIRDIĞIMIZ ŞANTİNİN ÜÇTE BİRİNİ PASTAMIZIN KREMASIZ YERLERİNE SÜRELİM PASTAMIZ HAZIR AFİYET OLSUN







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner