250 gr ceviz
5oogr kadayıf teli
4 ADET YUMURTA
KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ
......ŞERBETİ İÇİN 3 SU BARDAĞI SU
3BUÇUK SU BARDAĞI ŞEKER
5 DAMLA LİMON
YAPILIŞI
KADAYIF TELİMİZDEN BİRER PARÇA ALALIM TEZGAHA SERELİM İÇİNE DİŞ DİŞ DOĞRADIĞIMIZ CEVİZDEN BİRAZ KOYALIM SIKICA İNCE SARALIM YUMURTALARIMIZI ÇIRPALIM KADAYIFIMIZI YUMURTAYA BULAYALIM KIZGIN YAĞIMIZDA KIZARTALIM ÖNCEDEN KAYNATTIĞIMIZ ILIK ŞERBETİMİZE ATALIM 2 DAKİKA KADAR ŞERBETİNİ ÇEKEN KADAYIFIMIZI SERVİS TABAĞIMIZA ALALIM AFİYET OLSUN
3BUÇUK SU BARDAĞI ŞEKER
5 DAMLA LİMON
YAPILIŞI
KADAYIF TELİMİZDEN BİRER PARÇA ALALIM TEZGAHA SERELİM İÇİNE DİŞ DİŞ DOĞRADIĞIMIZ CEVİZDEN BİRAZ KOYALIM SIKICA İNCE SARALIM YUMURTALARIMIZI ÇIRPALIM KADAYIFIMIZI YUMURTAYA BULAYALIM KIZGIN YAĞIMIZDA KIZARTALIM ÖNCEDEN KAYNATTIĞIMIZ ILIK ŞERBETİMİZE ATALIM 2 DAKİKA KADAR ŞERBETİNİ ÇEKEN KADAYIFIMIZI SERVİS TABAĞIMIZA ALALIM AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder