Blog Sayfaları

12 Kasım 2012 Pazartesi

Erzurum kadayıf dolması


250 gr ceviz

5oogr kadayıf teli
4 ADET YUMURTA
KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ
......ŞERBETİ İÇİN 3 SU BARDAĞI SU
3BUÇUK SU BARDAĞI ŞEKER
5 DAMLA LİMON
YAPILIŞI
KADAYIF TELİMİZDEN BİRER PARÇA ALALIM TEZGAHA SERELİM İÇİNE DİŞ DİŞ DOĞRADIĞIMIZ CEVİZDEN BİRAZ KOYALIM SIKICA İNCE SARALIM YUMURTALARIMIZI ÇIRPALIM KADAYIFIMIZI YUMURTAYA BULAYALIM KIZGIN YAĞIMIZDA KIZARTALIM ÖNCEDEN KAYNATTIĞIMIZ ILIK ŞERBETİMİZE ATALIM 2 DAKİKA KADAR ŞERBETİNİ ÇEKEN KADAYIFIMIZI SERVİS TABAĞIMIZA ALALIM AFİYET OLSUN







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner