Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

KABAK DİZME


MALZEMELERİ
8 ADET KABAK
250 GR KIYMA ET
1 UFAK KURU SOĞAN
... ... ... 1 TUTAM MAYDANOZ
YETERİ KADAR TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 UFAK DOMATES
ÜSTÜ İÇİN
4 ADET DOMATES
4 ADET BİBER
ÜZERİ İÇİN
1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 SU BARDAĞI SU
KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ
YAPILIŞI
KABAKLARI 1 PARMAK ENİNDE KESELİM KIZGIN YAĞDA KIZARTALIM KIYMA ETİ 1 KABA KOYALIM ÜZERİNE UFAK DOĞRADIĞIMIZ DOMATESİ MAYDANOZU VE KURU SOĞANI KOYALIM TUZ VE KARABİBERİ EKLEYELİM İYİCE KARIŞTIRALIM UFAK BORCAMDA VEYA ONUN BÜYÜKLÜĞÜNDE 1 TEPSİYE 1 KABAK 1 KABAK BÜYÜKLÜĞÜNDE ETTEN PARÇALAR ALIP KABAKLAR BİTENE KADAR DİZELİM ÜZERİNE DOMATES VE BİBER DİLİMLERİ KOYALIM 1 KASEDE SALÇAYI SUYLA ERİTELİM ÜZERİNE DÖKELİM 200 DERECE FIRINDA ÜZERİ KIZARINCAYA KADAR PİŞİRELİM AFİYET OLSUN





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner