MALZEMELERİ
1 KİLO İRİ PATLICAN500 GR YOĞURT
5 DİŞ SARIMSAK
400 GR YAĞSIZ KUŞBAŞI ET
TUZ
KARABİBER
YAPILIŞI
KUŞBAŞI ETİ BİRAZ SU KOYUP BİR TENCEREDE PİŞİRELİM 2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI KOYUP KAVURALIM PATLICANLARI KÖZLEYELİM UFAK DOĞRAYIP EZELİM TEPSİMİZE EZDİĞİMİZ PATLICANI KOYALIM ÜZERİNE SARIMSKLI YOĞURDU DÖKELİM ÜSTÜNE KUŞBAŞI ETİ YAĞIYLA BERABER DÖKELİM YEMEĞİMİZ HAZIR AFİYET OLSUN
KARABİBER
YAPILIŞI
KUŞBAŞI ETİ BİRAZ SU KOYUP BİR TENCEREDE PİŞİRELİM 2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI KOYUP KAVURALIM PATLICANLARI KÖZLEYELİM UFAK DOĞRAYIP EZELİM TEPSİMİZE EZDİĞİMİZ PATLICANI KOYALIM ÜZERİNE SARIMSKLI YOĞURDU DÖKELİM ÜSTÜNE KUŞBAŞI ETİ YAĞIYLA BERABER DÖKELİM YEMEĞİMİZ HAZIR AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder