Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

KUYMAK URFA TATLISI




 MALZEMELERİ
 1 ÇAY FİNCANI UN
 1 ÇAY FİNCANI TOZ ŞEKER
 3 YEMEK KAŞIĞI SUSAM
 1 YEMEK KAŞIĞI DOLUSU SADEYAĞ VEYA TEREYAĞI
 5 ÇAY FİNCANI SU
 YAPILIŞI
 Tencereye yağımızı koyalım unu ilave edelim rengi koyu sarı olana kadar kavu...ralım suyumuzu ilave edelim sürekli çırpalım toz şekerimizi ekleyelim muhallebi kıvamı gibi oldumu ateşten alalım kaselere koyalım bu tarif 5 kase oluyor bir tavada kavurduğumuz susamları üzerine serpelim AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner