Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

milföyden şöbiyet










Gecenin bu saatinde şöbiyet olsa nasıl olurdu diye düşündüm ve nasıl olsa eşim şöbiyeti çok sever  iyiki yaptın der dedim ve işteeeee şöbiyetin tarifi
malzemeleri 
6 kare milföy hamuru
1 su bardağı iri doğranmış antep fıstığı
şerbeti için
2su bardağı toz şeker
2su bardağı su
yapılışı
mölföyleri biraz yumuşaması için tezgahın üzerine koyalım biraz yumuşayan milföylerimizin her bir karesinin bir kenarına fıstık koyalım üçgen şekilde bastırmadan kapatalım tepsimize dizelim 200derece önceden ısıtılmış fırnımızda üzeri kızarana kadar pişirelim önceden kaynatıp ılınmış şerbetimizi üzerine dökelim şerbetini çektikten sonra servis yapalım afiyet olsun


2 yorum:

  1. Deniycem pratik bir tatliya benziyor elinize saglik takipteyim :)

    YanıtlaSil
  2. Adsız çok teşekkürler sağolun

    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner