malzemeleri
bir adet yufkadan yapılımış köy ekmeği
2 kase yoğurt
3 diş sarımsak
1 fiske tuz
sosu için
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
1 tatlı kaşığı nane
yapılışı
pişmiş kuru yufkayı üçer santim parçalara ayıralım
tepsimize koylım
üzerine sarımsaklı yoğurdu her tarafına gelecek şekilde dökelim
1 tavada yağımızı kızdırıp içine nane ve pulbiberi ilave edip
üstüne dökelim
yemeğimiz hazır
afiyet olsun
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
1 tatlı kaşığı nane
yapılışı
pişmiş kuru yufkayı üçer santim parçalara ayıralım
tepsimize koylım
üzerine sarımsaklı yoğurdu her tarafına gelecek şekilde dökelim
1 tavada yağımızı kızdırıp içine nane ve pulbiberi ilave edip
üstüne dökelim
yemeğimiz hazır
afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder