Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

pilav eşliğinde etli sulu köfte


MALZEMELERİ
500 GR YAĞSIZ KIYMA ET
1 UFAK KURU SOĞAN
YARIM DEMET MAYDANOZ
ARZUYA GÖRE
PULBİBER
KARABİBER
TUZ
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
YAPILIŞI
KIYMAYI BİR KABA KOYALIM ÜZERİNE SOĞANI RENDELEYELİM MAYDANOZU UFAK DOĞRAYIP EKLEYELİM TUZ VE BAHARATLARI KOYALIM BİRAZ YOĞURALIM İSTEDİĞİMİZ ŞEKLİ VERELİM TENCEREYE YAĞIMIZI SALÇAMIZI KOYALIM BİRAZ KIZARTALIM 2 SU BARDAĞI SU KOYALIM SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİRELİM

Bu güzel tarif için sevgili Damlaya çok teşekürler

2 yorum:

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner