Blog Sayfaları

8 Kasım 2012 Perşembe

TAVUKLU MEYHANE PİLAVI


MALZEMELERİ
YARIM ADET TAVUK GÖKSÜ
1 ADET TAVUK BUT
2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
1 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YETERİ KADAR TUZ
YAPILIŞI
TAVUK ETİNİ HAŞLAYALIM HAŞLADIĞIMIZ ETİ KÜÇÜK PARÇALARA AYIRALIM BİR TENCEREYE YAĞIMIZI KOYALIM YIKDIĞIMIZ PİRİNCİMİZİ EKLEYELİM TUZ İLAVE EDİP KAVURALIM SALÇAMIZIDA EKLEYELİM BİRAZ DAHA KAVURUP HAŞLADIĞIMIZ ETİ İLAVE EDELİM HAŞLADIĞIMIZ TAVUĞUN SUYUNDAN 2BUÇUK SU BARDAĞI KOYALIM KAYNADIKTAN SONRA KISIK ATEŞTE PİŞİRELİM KARABİBERİ İLAVE EDELİM AFİYET OLSUN ARZUYA GÖRE LİMON SIKABİLİRİZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner