Blog Sayfaları

7 Ocak 2014 Salı

Petibörlü yaşpasta






sevgili okuyucu bu tarifimi misafirlerime yaptım çok hoş olmuştu ve herkes beğendi sizde deneyin işte tarifim
malzemelerimiz
1 paket petibör bisküvi
2 poşet kremşanti
süslemek için
1 adet kivi
yapılışı
kremşantimizi çırpalım içinden 1 kase kadar alalım kalan kremşantimize bisküvilerimizi kıralım biraz iri şekilde uflayalım iyice karıştırıp istediğimiz 1 kalıbımıza buzdolabı poşeti serelim harcımızı içine koyup her tarafına yayalım buzdolabında akşamdan sabaha kadar bekletelim ayırdığımız kremşantimizi pastamızın her tarafına sürelim 1 adet kiviyi dilimleyelim üstünü ve etrafını kiviyle süsleyelim pastamız hazır afiyet olsun



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner