Blog Sayfaları

29 Aralık 2012 Cumartesi

Etli taze fasulye


malzemeleri
300 gr kuşbaşı et
500 gr taze fasulye
6 adet domates
10 diş sarımsak
1 çay kaşığı karabiber
yeteri kadar tuz
20 yeşil erik
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı margarin
2 su bardağı su
1 adet kuru soğan

yapılışı

tenceremize eti yağı koyalımkavuralım salçayı koyalım biraz daha kavuralım başka bir tencereye doğradığımız soğanı yayalım sarımsakları koyalımüzerine erikleri koyalım domates dilimlerini koyalım fasulyenin tümünü üzerine koyalım suyumuzu ilave edip pişirelim pişen fasulyemizi bir tepsiye ters çevirelim servis yapalım afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner