Blog Sayfaları

2 Aralık 2012 Pazar

Urfa freng tavası




URFA FRENG TAVASI 
MALZEMELERİ
10 ADET DOMATES 
400 GR KIYMA ET 
1 UFAK KURU SOĞAN 
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YETERİNCE TUZ
1 TATLIKAŞIĞI İSOT VEYA PULBİBER
ÜZERİ İÇİN
1 KASE SU
1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 TATLI KAŞIĞI TEREYAĞI
YAPILIŞI
DOMATESLRİ ORTADAN İKYE DİBİNE İNMEDEN KESİYORUZ KIYMA ETİ UFAK DOĞRADIĞIMIZ SOĞANI KARABİBERİ TUZU İSOTUNU EKLİYORUZ BİRAZ YOĞURUPELİMİZLE KÖFTE ŞEKLİ VERİYORUZ DOMATESLERİMİZİN İÇİN KOYUYORUZ TEPSİMİZE DİZİYORUZ 1 KASE SUYUMUZA SALÇAYI İLVE EDİYORUZ KARIŞYIRIP YEMEĞİMİZİN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ FIRINIMIZI 200 DERECEYE GETİRİYORUZ ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ HİÇ FIRINA ATMADAN TENCEREDE PİŞİRE BİLİRİZ VEYA 5 DAKİKA PİŞİRİP FIRINA ATABİLİRİZ AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner