Blog Sayfaları

19 Nisan 2013 Cuma

Kırmızı biberli fasulye



Tarifime hemen geçmek istiyorum işte tarifim sevgili okuyucu
malzemelerimiz
500 gr yağsız kuşbaşı et
500 gr taze fasulye
1 kase kırmızı atom biber
3 adet domates
15 diş sarımsak
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
yapılışı
kuşbaşı etimizi tenceremize koyalım yağını ilave edip kavuralım üzerine doğradığımız soğanı ekleyelim soğanı solduralım ufak doğradığımız domateslerimizi üzerine koyup domatesleri sos haline getirelim üzerine ayıkladğımız fasulyeleri taze kırmızı atom biberi ve sarımsaklarımızı suyumuzu koyup pişirelim ben düdüklü tencerede pişiriyorum pişen yemeğimizin üzerine tuzunu karabiberini ekleyelim yemeğimiz hazır afiyet olsun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner