Blog Sayfaları

19 Nisan 2013 Cuma

Kıymalı ağzı açık milföy


Bugün yine sabah kahvaltısı için kurtarıcı gördüğüm milföyden kıymalı börek tadında güzel bir lezzet hazırladım sevgili okuyucu peki bu kolay tarifi nasıl yaptım işte tarifim
malzemelerimiz
8 kare milföy
3 çorba kaşığı yağsız kıyma
1 adet ufak kuru soğan
1 çay kaşığı tuz
üzeri için biraz pulbiber
yapılışı
dört kare milföyümüzü yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize dizelim diğer dört kare milföyü tezgaha koyalım hafif yumuşamasını bekleyelim yumuşayan milföyümüzü su bardağıyla ortasını çıkaralım kenarını milföylerin üzerine koyalım kıymamızı doğradığımız soğanımızı teflon tavada yağsız kavuralım ılıtalım milföyler yumuşamasın diye milföylerin ortasına kıyma harcımızdan koyalım fırınımızı 200 dereceye getirelim milföylerimiz kızarınca fırından çıkaralım sıcak servis yapalım afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner