Blog Sayfaları

8 Nisan 2013 Pazartesi

Prefiterol

Sevgili Esra Sağıroğluna bu güzel tarifi için çok teşekkürler işte tarif
profıterol tarıfı 1 su bardagı un 1 su bardagı un 1 cımdık tuz yarım paket margarın 3 yumurta krema yarım lıtre sut 3 yemek kasıgı un 6 yemek kasıgı seker 1 paket vanılya 1 yemek kasıgı margarın
Pazartesi, 00:09, mobil ile · Beğenmekten Vazgeç · 1

Esra Sagiroglu su margarın ve 1 cımdık tuzu tencerede suyumuzu kaynatıoruz kaynayan suyumuza 1 su bardagı ılave edıoz topaklanmaması ıcın sureklı karıstırırız soguması ıcın 5 dakıka dınlendırıoruz
Pazartesi, 00:13, mobil ile · Düzenlendi · Beğen

Esra Sagiroglu soguyan hamurumuza 3 yumurta mızı teker teker herbırını hamura yedırelım mıkserle cırpalım hamurumuzu yaglı kagıta serılmıs fırın tepsısıne 2 afet tatlı kasıgı kullanbılır tatlı kasıkla ufak parcalar alıp fırın tepsımıze dıger kasık yardımı ıle yerlestırrız
Pazartesi, 00:18, mobil ile · Düzenlendi · Beğen

Esra Sagiroglu krema sıkma torbasıda olabılır onveden ısıtılmıs fırnımızda pısırırız kızarıncaya kadar pısırırız
Pazartesi, 00:20, mobil ile · Beğen

Esra Sagiroglu krema ıcın: vanılya margarın harıc dıger malzemlerımızı tencereye koyar cırıpıcı yardımı ıle kremamızı pısırırız
Pazartesi, 00:22, mobil ile · Düzenlendi · Beğen

Esra Sagiroglu ocagın altını kapattıktan sonra vanılayamzı 1 yemek kasıgı margarınımızı ılave edıoz
Pazartesi, 00:23, mobil ile · Beğen

Esra Sagiroglu fırından cıkarttıgımız profıterollerı ortadan bıcak yardımı ıle bıraz agzını acar ve kremaları doldururuz aralarını
Pazartesi, 00:28, mobil ile · Beğen

Esra Sagiroglu ustune cıkolata sosu aldım pısırdım bıraz soguduktan sonra ustune dokebılırsınız
Pazartesi, 00:29, mobil ile · Beğen

Esra Sagiroglu ıstege gore yesıl fıstık hındıstan cevızı ustune serpebılırız afıyet olsunn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner