Blog Sayfaları

11 Haziran 2013 Salı

Mangalda tavuk kebabı



Bismillah diyelim her günümüze şükredip tarifimize başlayalım sevgili okuyucu yine diyarbakır dan teyzemin kızının evinde yemekteydik çok güzel bir tavuk kebabı bize yaptı teyzemin kızı sevgili Zinet e çok teşekkürler ve işte mangalda tavuk kebabımızın tarifi
3 kilo tavuk baget ve kanat
1 çorba kaşığı tuz 
1kilo mangal kömürü
1 adet mangal
yapılışı
geniş ve derin 1 kabın içine tavuk etimizin hepsini koyalım üzerine tuzumuzu serpelim iyice karıştırıp her tarafına tuzunu yedirelim mangalımıza kömürümüzü koyalım biraz tahta parçalarıyla tutuşturalım tam köz haline gelen ateşimizin üzerine ızgaramıza dizdiğimiz tavuklarımızı koyup kızarıncaya kadar pişirelim pişen kebabımızı servis kabımıza alalım sıcak yiyelim afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner