Blog Sayfaları

28 Temmuz 2013 Pazar

Milföylü Pide











İftarımı açtım ve çoook yorgunum hemen tarifi veriyorum sevgili okuyucu işte tarifim
malzemelerimiz
8 kare milföy
4 çorba kaşığı kıyma
4 çorba kaşığı dolusu kaşar peynir
yapılışı
8 kare milföyü karelerinden ayırmadan bütün olarak 4 parça halinde tezgahımıza koyalım 5 dakika bekletelim biraz yumuşayınca elimizle bastırarak enine ve boyuna uzatalım üzerine teflon tavada kısık ateşte yağsız pişirdiğimiz kıymamızdan yeteri kadar koyalım kaşar peynirimizden üzerine koyup pidemizin kenarlarını çevirelim 4 pidemizi de bu şekilde yapalım tepsimize dizelim 180 derece ısınmış fırınımızda üzeri pembeleşinceye kadar pişirelim afiyet olsun not çok güzel oluyor denemenizi tavsiye ediyorum

2 yorum:

  1. Ellerine sağlık. Bende Oktay ustamın geçen perşembe idi sanıırm proğramında görmüştüm. Deniyeceğim inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Nursevinciğim teşekkürler evet Oktay Ustada gördüm ama sonuna kadar izlemedim onun için eksik fazla birşey yapmışsam eğer oktay ustanın adını yazmak istemedim programı izlerken uykuya dalmışım inşaALLAH Oktay ustanın tarifine benzetmişim

    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner