Blog Sayfaları

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Parfe



Bugün yaza yakışır güzel bir parfe tarifim hem ekonomik hem çok lezzetli dondurma tadında sevgili okuyucu mutlaka deneyin memnun kalacaksınız işte tarifim
malzemelerimiz
3 poşet beyaz kremşanti
1 litre süt
1 su bardağı pudra veya toz şeker
250 gr krem peynir
1 buçuk paket petibör bisküvi
üzeri için
1 poşet kakaolu kremşanti
yapılışı
kremşantiyi üzerindeki ölçüye göre hazırlayalım bisküvilerimizi rondodan geçirelim sütümüzü krem peynirimizi ve şekerimizi ilave edelim karıştırıp kremşantimizi de ilave edip iyice karıştıralım streç veya buzdolabı poşetimizi kalıbımızın içine serelim hazırladığımız parfemizi içine dökelim buzluğumuzda 1 gece bekletelim servis yapmadan önce kakaolu kremşantiyi üzerine sürelim 1 veya 2 saat önceden çıkarıp buzdolabının normal rafında bekletelim afiyet olsun not ben sade yaptım isterseniz meyveler katıp yapabilirsiniz

2 yorum:

  1. ellerine sağlık canım döktürmüşsün yine harika görünüyor.

    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner