Blog Sayfaları

22 Ağustos 2013 Perşembe

iskender kebabı

EV YAPIMI İSKENDER
 MALZEMELERİ
 1 ADET PİDE
 1 KASE YOĞURT
 300 GR KIYMA ET
 1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
 1YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
1 KAHVE FİNCANI SIVIYAĞ
 4 DİŞ SARMISAK
 1 TATLI KAŞIĞI İSOT VEYA PULBİBER
YAPILIŞI
 PİDEMİZİ BİRER LOKMA ŞEKLİNDE KESİYORUZ TEFLON TAVADA 1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞINDA KISIK ATEŞTE YAĞIİÇİNE ÇEKENE KADAR HAFİF KIZARTIYORUZ SERVİS TABAĞIMIZA ALIYORUZ KIYMAYI YAĞ KOYMADAN KAVURUYORUZ TUZUNU KARABİBERİNİ İSOTU EKLİYORUZ PİDENİN HER TARAFINA GELECEK ŞEKİLDE YAYIYORUZ HAZIRLADIĞIMIZ SARMISAKLI YOĞURDU ÜZERİNE DÖKÜYORUZ 1 FİNCAN SIVIYAĞI TAVAYA KOYUYORUZ KIZGIN YAĞIN İÇİNE İSOTU KOYUP BİRAZ YANDIRIYORUZ YEMEĞİMİZİN ÜZERİNE GEZDİRİYORUZ AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner