Blog Sayfaları

26 Eylül 2013 Perşembe

Peynirli Bişe (pişi)

Malzemelerimiz
hamur için
2 su bardağı un
aldığı kadar su
1 çay kaşığı tuz
iç harcı
peynir
maydanoz
kızartmak için
2 su bardağı sıvıyağ
yapılışı
hamurumuzu yoğuralım merdane veya oklava ile açalım içine yeteri kadar peynir ve maydanoz koyalım çiğ börek gibi kapatalım kızgın yağımızda kızartalım afiyet olsun




2 yorum:

  1. Merhabalar,
    Ellerine emeğine sağlık canım. Nefis görünüyor. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selda nın mutfağı çok teşekkürler arkdaşım sevgilerimle

      Sil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner