Blog Sayfaları

20 Eylül 2013 Cuma

Cevizli Semsek

URFA USULU SEMSEK
 MALZEMELERİ HAMUR İÇİN
 3 SU BARDAĞI UN
 1 TALI KAŞIĞI TUZ
 ALDIĞI KADAR SU
 İÇ MALZEMESİ
500 GRYAĞSIZ KIYMA ET
1 SU BARDAĞI İRİ ÇEKİLMİŞ CEVİZ
 2 KURU SOĞAN
 1 TALI KAŞIĞI İSOT
 1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
 1 TALI KAŞIĞI TEREYAĞI
  KIZARTMAK  İÇİN 2 SU BARDAĞI  SIVIYAĞ
 YAPILIŞI
TENCERE YE KIYMAYI YAĞI KOYUP KAVURUYORUZ SOĞANI İLAVE EDİYORUZ SOĞANLARI YUMUŞAYANA KADAR KAVURUYORUZ CEVİZLERİMİZİ DE KOYUP KAVURUYORUZ BAHARATLARIMIZI İLAVE EDİYORUZ ATEŞTEN ALIYORUZ ARZU EDENLER MAYDANOZ  KOYABİLİLER BEN KOYMUYORUM SOĞUMAYA BIRAKIYORUZ HAMURUMUZU YOĞURUYORUZ YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇIYORUZ HARCIMIZDAN KOYUYORUZ ÇİĞBÖREK GİBİ KAPATIYORUZ KIZGIN YAĞIMIZDA KIZARTIYORUZ SERVİS YAPIYORUZ AFYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner