Blog Sayfaları

13 Ekim 2013 Pazar

Diyarbakır Sulu Ispanak Yemeği


MALZEMELERİ
1 demet ıspanak kökü
300 gr kıyma
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çorba kaşığı margarin
2 su bardağı su
1 adet limon
yapılışı
kıymamızı tenceremizde kavuralım salçamızı ilave edelim biraz kavuralım ıspanak saplarını 2 santim eninde doğrayalım tenceremize ekleyelim baharatlarını koyalım suyunu koyup yemek özleşene kadar pişirelim limon suyunu ister tenceremize ilave edelim ister tabağımıza koyalım ama mutlaka yanına pilav yapalım afiyet olsun
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner