Blog Sayfaları

5 Şubat 2014 Çarşamba

İçli köfte böreği



 MALZEMELERİ
 5ADET YUFKA
 1 SU BARDAĞI KÖFTELİK BULGUR
 350 GR KIYMA ET
 1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
 1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
 VEYA SÜT
 1 ADET KURU SOĞAN
 100GR CEVİZ
 KARABİBER
 PULBİBER
 TUZ
 YAPILIŞI
 Bulguru sıcak suyla ıslatalım soğanı  doğrayalım etini cevizi katıp kavuralım kavrulan etimize bulguru ekleyip ateşten alalım yufkaları her birini dörde keselim sıvıyağ veya yo ğurtlu harcımızı üzerine sürelim kıymalı hacımızı bolca koyup yağlı kağıt serdiğimiz tepside önceden 200 derece ısıtılmış fırında pişirelim  AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner