5 Şubat 2014 Çarşamba
İçli köfte böreği
MALZEMELERİ
5ADET YUFKA
1 SU BARDAĞI KÖFTELİK BULGUR
350 GR KIYMA ET
1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
VEYA SÜT
1 ADET KURU SOĞAN
100GR CEVİZ
KARABİBER
PULBİBER
TUZ
YAPILIŞI
Bulguru sıcak suyla ıslatalım soğanı doğrayalım etini cevizi katıp kavuralım kavrulan etimize bulguru ekleyip ateşten alalım yufkaları her birini dörde keselim sıvıyağ veya yo ğurtlu harcımızı üzerine sürelim kıymalı hacımızı bolca koyup yağlı kağıt serdiğimiz tepside önceden 200 derece ısıtılmış fırında pişirelim AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder