Blog Sayfaları

8 Aralık 2014 Pazartesi

Ekmek üstü tandır




Sevgili okuyucu bu tarifimi denemeden geçmeyin diyorum :) ve işte tarifim
600 gr yağlı kemikli koyun veya kuzu eti
3 adet patates
10 adet sivrii veya dolmalık biber
1 tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet pide
yapılışı
etimizi düdüklü veya normal tenceremize koyalım etimizi yumuşayıncaya kadar pişirelim pişen etimizi başka 1 tencereye koyup tuzumuzu  tereyağımızı ilave edip etimizi kavuralım 1 adet pidemizi ortadan keselim servis tabağımıza koyup ortasına etlerimizi yerleştirelim yağlı seviyorsak kalan tereyağımızı üzerine gezdirelim kızarmış patates ve biber eşliğinde servis yapalım afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner