Blog Sayfaları

18 Aralık 2014 Perşembe

Salçalı pirzola



Sevgili okuyucu bizim diyarbakırda pirzola en sevilen etlerdendir diyorum ve tarifim işte burda
malzemelerimiz
600 gr pirzola
2 çorba kaşığı tereyağı veya sade yağ
5 adet domates
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çay bardağı su
1 çorba kaşığı acı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
yeteri kadar tuz
yapılışı
pirzolamızı tepsimize dizelim 5 adet domatesimizden 2 adetini dörder parçaya bölüp etlerin aralarına koyalım yağımızı üzerine koyup kalan 3 adet domatesleri ufak doğrayıp üzerine koyalım 1 çay bardağı suyumuzu kekik tuz ve salçamızı iyice karıştırıp üzerine gezdirelim fırınımızı 200 derece sıcaklığa getirelim nar gibi kızarınca servis yapalım afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner