Blog Sayfaları

25 Nisan 2015 Cumartesi

Alman pastası



Sevgili okuyucu bugün güzel bir tarifle size merhaba derken bekletmeden hemen tarifimi yazmaya başlıyorum inşaALLAH
malzemelerimiz
125 gr margarin
1 su bardağı yoğurt
2 adet yumurta
1 su  bardağı toz şeker
1 paket kabartma tozu
1 çorba kasesi çilek
aldığı kadar un (ortalama 3 buçuk su bardağı un) hamurumuz biraz yumuşak olacak
üzeri için
1 su bardağı pudra şekeri
kreması için
3 buçuk su bardağı süt
1 çay bardağı şeker
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı dolu un
1 çorba kaşığı margarin
1 paket vanilya
yapılışı
hamurumuzun malzemelerini 1 kabın içinde karıştırıp yoğuralım 10 dakika dinlendirip 180 derece de ısıttığımız fırınımızda pişirelim fırından çıkarıp soğuyuncya kadar bekletelim soğuyan hamurumuzu ortadan ikiye bölelim pişirip hafif ılıtığımız kremamızı  pişirdiğimiz pastamızın ilk  katına dökelim üzerine çileklerimizi koyalım diğer katınıda üzerine koyup pudra şekerimizi üzerine serpelim istediğimiz şekilde süsleyelim pastamız hazır afiyet olsun


2 yorum:

  1. Sunumu çok güzel görünüyor, kesinlikle denemeye değer. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul Catering çok teşekkürler

      Sil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner