Blog Sayfaları

22 Kasım 2015 Pazar

Ispanakl rulo yaşpasta



MALZEMELERİ
200 GR ISPANAK
2 ADET YUMURTA
YARIM SU BARDAĞI SIVIYAĞ
... 2 SU BARDAĞI UN
1 VANİLYA
1 KABARTMA TOZU
2 PAKET KREMŞANTİ
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
YAPILIŞI
ISPANAĞIMIZI TENCEREYE KOYALIM ÜZERİNE 1 ÇAY BARDAĞI SU İLAVE EDELİM BİRAZ HAŞLAYALIM ROBOTTA ÇEKELİM YUMURTAYI ŞEKERİ YAĞIMIZI İYİCE ÇIRPALIM BİR KABIN İÇİNDE TÜM MALZEMEYİ KARIŞTIRIP ÇIRPALIM TEPSİMİZE DÖKELİM  200 DERECE FIRINIMIZDA PİŞİRELİM PİŞEN KEKİMİZİN KENARININ TÜMÜNÜ 1 SANTİM KESELİM Kİ 4 KÖŞE BİR KEK OLUŞSUN  KREMŞANTİMİZİ 2 SU BARDAĞI SOĞUK SU İLE ÇIRPALIM KEKİMİZİZİN İÇİNE YARISINI DÖKELİM HER TARAFINA YAYALIMRULO SARALIM ÜZERİNİ KREMŞANTİYLE İSTEDİĞİMİZ GİBİ SÜSLEYELİM PASTAMIZ HAZIR AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner