MALZEMELERİ
2 su bardağı barbunya1 adet iri havuç
1 avuç dereotu
1avuç maydanoz
1 kase sarımsaklı yoğurt
4 yemek kaşığı mayonez
1tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
1 avuç iri doğranmış ceviz
yapılışı
ben taze barbunya kullandım kuru barbunya kullanacaksanız
barbunyalarımızı akşamdan suya ıslayalım
barbunyalarımız yumuşayana kadar pişirelim
havucumuzu rendeleyelim
soğuyan barbunyaların üzerine koyalım
süslemek için biraz dereotu maydanoz ve pulbiber den ayıralım
tüm malzemeyi geniş bir kabın içinde karıştıralım
servis tabağımıza alalım üzerine ayırdığımız dereotu maydanoz ve pulbiberle süsleyelim
salatamız hazır afiyet olsun
4 yemek kaşığı mayonez
1tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
1 avuç iri doğranmış ceviz
yapılışı
ben taze barbunya kullandım kuru barbunya kullanacaksanız
barbunyalarımızı akşamdan suya ıslayalım
barbunyalarımız yumuşayana kadar pişirelim
havucumuzu rendeleyelim
soğuyan barbunyaların üzerine koyalım
süslemek için biraz dereotu maydanoz ve pulbiber den ayıralım
tüm malzemeyi geniş bir kabın içinde karıştıralım
servis tabağımıza alalım üzerine ayırdığımız dereotu maydanoz ve pulbiberle süsleyelim
salatamız hazır afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder