Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

SÜTLAÇ




MALZEMELERİ
9 SU BARDAĞI SÜT
1 ÇAY BARDAĞI PİRİNÇ
2 YEMEK KAŞIĞI DOLUSU NİŞASTA
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 PAKET VANİLYA
YAPILIŞI
BİRTENCEREYE SÜTÜN 8 BARDAĞINI KOYALIM 1 BARDAĞI NİŞASTAYI ERİTMEK İÇİN AYIRALIM PİRİNCİMİZİ TENCEREYE İLAVE EDELİM ATEŞE KOYALIM SÜT KAYNAMAYA BAŞLADIMI ATEŞİNİ KISALIM PİRİNÇ YUMUŞAYANA KADAR PİŞİRELİM PİŞEN SÜTLACIMIZA ŞEKERİ İLAVE EDELİM KARIŞTIRALIM 1 KASEDE NİŞASTAYI AYIRDIĞIMIZ SÜTÜ İLAVE EDİP NİŞASTAYI ERİTELİM SÜTLACIMIZIN ÜZERİNE YAVAŞYAVAŞ DÖKEREK KARIŞTIRRALIM KATILAŞAN SÜTLACIMIZI ATEŞTEN ALALIM VANİLYAMIZI KATALIM KARIŞTIRIP KASELERE KOYALIM BUZDOLABINDA BİR GECE BEKLETİP SERVİS YAPALIM AFİYET OLSUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner