MALZEMELERİ PORTAKALLI KISMI İÇİN 1 SU BARDAĞI PORTAKAL SUYU 1 SU BARDAĞI SU 1BUÇUK YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA 1 EMEK KAŞIĞI UN YARIM SU BARDAĞI TOZ ŞEKER KASENİN DİBİNE KOYMAK İÇİN İKİ PORTAKAL KABUĞU RENDESİ BEYAZ KISMI İÇİN 2 SU BARDAĞI SÜT 1BUÇUK YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA 1BUÇUK YEMEK KAŞIĞI UN 1 VANİLYA 1 SU BARDAĞINDAN 1 PARMAK EKSİK ŞEKER YAPILIŞI ÖNCE PORTAKALLI KISMI NİŞASTAYI UNU ŞEKERİ PORTAKAL SUYUNU 1 TENCEREDE KARIŞTIRARAK PİŞİRELİM 6 ADET DONDURMA KASELERİNİ VEYA HER HANGİ BİR KABI SUYLA ISLATALIM RENDELEDİĞİMİZ PORTAKAL KABUKLARINI KASELERİN ALTINA SERPELİM PİŞİRDİĞİMİZ PORTAKALLI KISMI KABLARA DÖKELİM AYNI ŞEKİLDE BEYAZ KISMI VANİLYA HARİÇ KARIŞTIRARAK PİŞİ
RELİM PİŞTİKTEN SONRA VANİLYAYI KOYUP KARIŞTIRIP PORTAKALLI KISMIN ÜZERİNE DÖKELİM BUZDOLABINDA 1 GECE BEKLETİP SERVİS YAPALIM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder